Woolgoolga, expensive Australian cheese

DSCF5227

I’m not doing that often. Today I bought cheese! crazy hey? Yes it is because it’s expensive here : 7$ for that small bit…

DSCF5228

So small!

DSCF5226

Australian are strange or at least they don’t think like French people. Look at that : the packaging says that the first week is the best time to eat that cheese when after three week it’s only good. Heu no, mistake guys! It’s completely the opposite! You need to wait until the worms come and then, only then it’s ready :-) Right, no?

3 thoughts on “Woolgoolga, expensive Australian cheese

  1. Lol ! je l’avais pas lu ce commentaire ! pas mal l’étiquettage et les conseils ! Moi je te le dis : les australiens ont raison !!! Le fromage est bon tout de suite après il pue et tu pues du bec pendant des heures ! ! Je comprends maintenant notre nom à l’étranger : les fromages qui puent !!

  2. veux tu que Mamy rajoute un bon vieux calendos des familles dans son envoi pour l’Australie. Je suis sûre qu’arrivée là bas, non seulement il sera à point mais tout le monde pourra profiter de l’odeur. Un maroilles aussi, ça pourrait être pas mal ! Ou un bon munster bien crèmeux ! Lol.

  3. coucou, peut-être que s’il est bien faisandé tu auras la viande avec. comme les vieux montagnards.

Comments are closed.